Gres-Massimo

Mire érdemes figyelni a nappali burkolat kiválasztásakor.

Aki már felújítás miatt foglalatoskodott a nappali burkolatával, tisztában van azzal, hogy mennyire összetett feladatot igényel az ideális burkolat kiválasztása.
Bővebben »

Használja ki a padlólap akciót, és burkolja otthonát könnyedén!

Nincs minden évben lehetőségünk a padló lecserélésére, ezért egyáltalán nem könnyű feladat eldöntenünk, hogy milyen anyagot válasszunk.
Bővebben »

Milyen fürdőszoba burkolatot válasszunk?

A fenti kérdésre a leginkább megfelelő válasz az, hogy olyat, amilyet az ízlésünk diktál. Persze ez nem ilyen egyszerű.
Bővebben »

Burkoljon egyéni stílusa szerint, különleges fürdőszobai csempékkel!

Saját elképzelése van fürdőszobája kialakításával kapcsolatban, amit szeretne megvalósítani, de nem találja a szükséges eszközöket?
Bővebben »

Fürdőszobai csempékkel a hangulatos fürdőért!

Egy vadonatúj fürdőszoba megtervezésénél vagy egy régi fürdő felújításánál hangsúlyos szerepet kapnak a fürdőszobai csempék.
Bővebben »

Mire figyeljen teraszburkolat vásárláskor?

Manapság a teraszburkolatok terén igencsak gazdag választékkal találkozhatnak a vásárlók, amelyek között szinte teljesen elvesznek, hiszen a széles kínálatból nagyon nehéz választani.
Bővebben »

Tubadzin csempék: minél nagyobb, annál jobb!

Felújítja a fürdőszobát, vagy éppen építkezik? Érdemes a szaniterek, csempék, padlólapok vásárlása előtt alaposan tájékozódni, hogy mit érdemes választani, mik azok a színek, formák, irányvonalak, amitől egy fürdőszoba igazán modern, stílusos és divatos lesz!
Bővebben »

Dizájnos, kedvező árú csempét keres fürdőszobájába? –Tubadzin!

A fürdőszobák egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme a csempe, emiatt szükséges, hogy e téren olyan minőségi terméket válasszanak a vásárlók, amely hosszú távon gondoskodik a fürdőszoba praktikusságáról és látványáról.
Bővebben »

Famintás padlólapok padlófűtéshez? Igen!

Sajnos a fa parketták hővezető képessége rendkívül alacsonynak számít, így azt a padlófűtésre rakni nem túl előnyös, ugyanis a meleget kevésbé tudják átengedni, mint az egyéb, jó hővezetéssel rendelkező padlólapok.
Bővebben »

Kövesse a lakberendezési trendet fürdőszobája csempéjével!

Ha fürdőszobájának stílusára, kialakítására kellő figyelmet fordít, és nemcsak a helyiség rendeltetésszerű használatát helyezi középpontba, ebben az esetben érdemes tisztában lennie a 2017-es év fürdőszoba csempe trendjével, ami harmonikus színeket, és az egyszerűséget képviseli.
Bővebben »

Újítsa fel fürdőszobáját minőségi termékekkel!

Mikor beköszönt a jó idő, kezdetüket veszik a felújítási és építkezési folyamatok.
Bővebben »

Kültéri burkolatok a ház körül? Segítünk!

Szeretné kicsit megújítani a teraszt? Új kültéri burkolattal teljesen új külsőt kölcsönözhet a terasznak, ha a megunt, esetleg a kelleténél kopottabb, elhasználtabb járólapot lecseréli.
Bővebben »

Használjon Castelvetro padlólapot!

Új otthon építésekor vagy a már meglévő felújításnál rengeteg szempontot nézünk, hogy a későbbiekben megfelelő komfortérzetünk legyen hazaérkezéskor, pihenéskor és persze, hogy esetleges vendégeinket és elkápráztassuk.
Bővebben »

CASTELVETRO hidegburkolatok!

A kerámia burkolatok kedvelt alapanyagai a kültéri és a beltéri hidegburkolásnak. Helyet kaphatnak konyhában, nappaliban, fürdőszobában, de irodában vagy teraszon is.
Bővebben »

Fürdőkád vagy zuhanykabin legyen?

A fürdőszoba berendezésének és megtervezésének egyik nagy kérdése az uralkodó színárnyalatok és alapanyagok után az, hogy a fő helyen zuhanykabin magasodjon vagy inkább fürdőkád álljon.
Bővebben »

Milyen konyhai csempét válasszunk?

A lakberendezési stílusokban igen fontos szerepe van a konyha kialakításának, hiszen az egészséges életmódnak és a családok mindennapi életének is ez az egyik fő helyszíne.
Bővebben »

Csempe tippek a fürdőszobába.

Felújítaná fürdőszobáját, de nem tudja, milyen fürdőszobai csempék illenek a helyiségbe? Először is a fürdőszoba méretéből kell kiindulni.
Bővebben »

A tökéletes fürdőszobai csempe ismérvei.

Nem is gondolnánk, hogy ősszel milyen sokan vágnak bele lakásfelújításba, vagy egy adott helyiség átalakításába, pedig a tavaszi időszak mellett, az ősz kínálja a legjobb lehetőséget ezeknek a munkálatoknak az elvégzésére.
Bővebben »

Ha tökéletes zuhanykabint szeretne.

A zuhanykabin kiváló megoldás abban az esetben, ha kis hellyel kell gazdálkodnunk, hiszen sokkal kényelmesebben elfér egy apró fürdőszobában is, mint egy kád.
Bővebben »

Miért érdemes akril kádat választani?

A fürdőszobák világában a modern zuhanykabinok mellett is közkedvelt megoldást nyújtanak a kádak.
Bővebben »

Divatos padlólap kedvező áron.

Ön is régóta arra vágyik, hogy kicserélje otthonában a régi padlólapokat? Ez esetben a legjobb helyen jár, nálunk garantáltan megtalálhatja az igényinek megfelelő burkolatot!
Bővebben »

Miért válasszunk laminált padlót?

Ha építkezésre vagy felújításra kerül sor, az első és legfontosabb eldöntendő dolog, hogy milyen burkolatot szeretnénk az egyes helyiségekben.
Bővebben »

2016 fürdőszoba trendjei.

Felújítást tervez fürdőszobájában, és szeretné azt a 2016-os trendnek megfelelően berendezni?
Nálunk minden megtalál, ami ehhez szükséges!
Bővebben »