Gres-Massimo

Mérje fel a terasz állapotát, és cserélje le időben a teraszlapokat!

Még nem késő a teraszt felújítani, hiszen a kellemes tavaszi időben jóval könnyebb a feladatokat elvégezni, mint a nyári kánikulában.
Bővebben »

Tavaszi teraszfelújítás? A teraszlapokat szerezze be tőlünk!

Az idő múlása ahogy más épületelemeken, úgy a teraszokon is meglátszik.
Bővebben »

Hozzon létre stílusos környezetet egyedi csempék felhasználásával!

A fürdőszoba és a konyha burkolása során nem érdemes a csempéket kihagyni, hiszen több szempontból az előnyére válnak.
Bővebben »

Mire érdemes figyelni csempevásárláskor.

A csempe régóta használatos falburkolat, és napjainkban is igen népszerű. Számtalan előnye van, ezért nem véletlen, hogy sokan választják.
Bővebben »

Varázsoljon különleges fürdőszobát egyedi csempék felhasználásával!

Ha az olasz, spanyol, vagy lengyel fürdőszoba csempék közül választ, biztos, hogy elégedett lesz.
Bővebben »

Mi jellemzi mostanság a csempe trendet?

Ahogy a divatban és a lakberendezésben, úgy a csempéknél is állandóan változnak a trendek.
Bővebben »

Érvek a laminált padlók mellett.

Manapság egyre több ingatlanban megtalálhatók a laminált padlók, nem véletlenül, ugyanis a barátságos és meghitt otthon megteremtése mellett számtalan előnnyel rendelkeznek, így jó pár érv e megoldás mellett szól.
Bővebben »

Csempék a konyhában: a kevesebb, néha több!

Szívesen felújítaná az étkezőt és a konyhát? Nem mindig kell a felújításhoz olyan nyomós érv, mint amilyen a sérült vagy elhasználódott csempe. Egy felújításra okot adhat az is, ha egyszerűen csak nem tetszik az éppen aktuális csempe a falon vagy a járólap a padlón.
Bővebben »

Teraszburkolás szabályairól az időtálló burkolatért.

Egy terasz rengeteg lehetőséget rejt magában, amit mindenki másra használ. Van, aki örömmel tölti szabad perceit itt olvasgatva, kávézva, van, aki nagy vendégségeket rendez rajta, és van olyan is, aki inkább csak tárolásra használja.
Bővebben »

Amit a teraszlapokról tudni érdemes.

A teraszlapoknak kicsit speciálisabb igényeknek is meg kell felelniük, mint a belső burkolatoknak, hiszen folyamatosan ki vannak téve az időjárás szeszélyeinek: víznek, fagynak, hidegek, forróságnak.
Bővebben »

Tegye stílusossá otthonát élvágott padlólapokkal.

Amikor otthonunk kialakítására kerül sor, fontos a megfelelő bútorok megtalálása, de ne feledkezzünk meg a padlóról sem.
Bővebben »

Modern burkolatok élvágott padlólapokból.

A padlóburkolatok egyik legelőnyösebb fajtája a kerámia padlólap. Természetesen mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei, de ha padlólapot választunk, azzal sok kellemetlenséget megspórolunk, ráadásul nagy kínálatból is válogathatunk.
Bővebben »

Burkoljon ízléses, modern teraszlapokkal.

A terasz is az otthon része, nem csoda, ha azt szeretné mindenki, hogy legalább olyan kényelmes és dekoratív lehessen, mint a belső terek.
Bővebben »

Burkoljon minimális fugatávolsággal, stílusosan, élvágott csempével.

Élvágott csempék felhasználásával tökéletes eredményt érhet el, hiszen ezek rendkívül pontosan, minimális fugatávolsággal egymás mellé illeszthetőek.
Bővebben »

Teraszlap divat 2018-ban.

A terasz felújítása nem egyszerű feladat, hiszen annyi féle lehetőség áll rendelkezésre, hogy az ember könnyen elveszik közöttük.
Bővebben »

Új irányzat az élvágott csempe.

Napjainkban sokan törekednek arra új fürdőszobája kialakításában, hogy a lehető leghomogénebb felületeket kapja, amelyek nem csak gyönyörűek, de könnyen tisztán is tarthatók.
Bővebben »

Ezért éri meg a laminált padló mellett dönteni.

A padlóburkolat kiválasztása sosem egyszerű feladat, hiszen rengeteg lehetőség közül válogathatunk. Az alábbiakban összeszedtük, hogy miért érdemes a laminált padló mellett dönteni.
Bővebben »

Burkolja otthona kül- és belterét akár csúszásmentes Castelvetro padlólappal!

Magas minőségű anyagot keres annak érdekében, hogy beltéri és kültéri helyiségeit egyaránt tudja burkolni? Olasz járólapokkal különleges eredményt érhet el.
Bővebben »

Hogyan válasszon kültéri járólapot.

A kültéri járólapok kapcsán a legfontosabb, hogy megfelelő felületi tulajdonságokkal és fagyállósággal rendelkezzenek.
Bővebben »

Végezze kiváló anyagokkal a terasz burkolását!

Magas minőségű anyagok felhasználásával és szakszerű kivitelezéssel, kiváló eredményt érhet el.
Bővebben »

Milyen teraszburkolatot válasszunk?

Nyári grillezések, családi ebédek meghatározó helyszíne lehet a terasz, de persze csak akkor, ha szép és hangulatos.
Bővebben »

Érdemes 2 cm vastag burkolólapot választani.

Ezeket a burkolatokat egyszerűen elég csak a kavicságyba, a homokba vagy a pázsitba lerakni, nem igényelnek ragasztást sem.
Bővebben »

Valósítsa meg elképzeléseit, válasszon minőségi konyhaburkolatot.

A konyhaburkolat meghatározó, ezért fontos, hogy ne csak a konyhabútorra fektesse a hangsúlyt! Nem kell tartania a magas áraktól, ugyanis könnyedén találhat kiváló minőséget az akciós termékek között.
Bővebben »

Patchwork a konyhában.

A patchwork technika és az így kapott mintás takarók, textilek nagyon népszerűek. Minden patchwork textil egészen egyedi és gyönyörű, bonyolult mintás darab, amivel bármilyen szobát nagyszerűen fel lehet dobni.
Bővebben »

Nappali burkolat: Miért érdemes a laminált padlót választanunk?

Felújítja otthonát, vagy új környezetbe költözik? Minden szempontból kiváló nappali burkolatot keres? A laminált padló tökéletes megoldást nyújthat, bármilyen stílus szerint rendezi be a helyiséget.
Bővebben »

Mire érdemes figyelni a nappali burkolat kiválasztásakor.

Aki már felújítás miatt foglalatoskodott a nappali burkolatával, tisztában van azzal, hogy mennyire összetett feladatot igényel az ideális burkolat kiválasztása.
Bővebben »

Használja ki a padlólap akciót, és burkolja otthonát könnyedén!

Nincs minden évben lehetőségünk a padló lecserélésére, ezért egyáltalán nem könnyű feladat eldöntenünk, hogy milyen anyagot válasszunk.
Bővebben »

Milyen fürdőszoba burkolatot válasszunk?

A fenti kérdésre a leginkább megfelelő válasz az, hogy olyat, amilyet az ízlésünk diktál. Persze ez nem ilyen egyszerű.
Bővebben »

Burkoljon egyéni stílusa szerint, különleges fürdőszobai csempékkel!

Saját elképzelése van fürdőszobája kialakításával kapcsolatban, amit szeretne megvalósítani, de nem találja a szükséges eszközöket?
Bővebben »

Fürdőszobai csempékkel a hangulatos fürdőért!

Egy vadonatúj fürdőszoba megtervezésénél vagy egy régi fürdő felújításánál hangsúlyos szerepet kapnak a fürdőszobai csempék.
Bővebben »

Mire figyeljen teraszburkolat vásárláskor?

Manapság a teraszburkolatok terén igencsak gazdag választékkal találkozhatnak a vásárlók, amelyek között szinte teljesen elvesznek, hiszen a széles kínálatból nagyon nehéz választani.
Bővebben »

Tubadzin csempék: minél nagyobb, annál jobb!

Felújítja a fürdőszobát, vagy éppen építkezik? Érdemes a szaniterek, csempék, padlólapok vásárlása előtt alaposan tájékozódni, hogy mit érdemes választani, mik azok a színek, formák, irányvonalak, amitől egy fürdőszoba igazán modern, stílusos és divatos lesz!
Bővebben »

Dizájnos, kedvező árú csempét keres fürdőszobájába? –Tubadzin!

A fürdőszobák egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme a csempe, emiatt szükséges, hogy e téren olyan minőségi terméket válasszanak a vásárlók, amely hosszú távon gondoskodik a fürdőszoba praktikusságáról és látványáról.
Bővebben »

Famintás padlólapok padlófűtéshez? Igen!

Sajnos a fa parketták hővezető képessége rendkívül alacsonynak számít, így azt a padlófűtésre rakni nem túl előnyös, ugyanis a meleget kevésbé tudják átengedni, mint az egyéb, jó hővezetéssel rendelkező padlólapok.
Bővebben »

Kövesse a lakberendezési trendet fürdőszobája csempéjével!

Ha fürdőszobájának stílusára, kialakítására kellő figyelmet fordít, és nemcsak a helyiség rendeltetésszerű használatát helyezi középpontba, ebben az esetben érdemes tisztában lennie a 2017-es év fürdőszoba csempe trendjével, ami harmonikus színeket, és az egyszerűséget képviseli.
Bővebben »

Újítsa fel fürdőszobáját minőségi termékekkel!

Mikor beköszönt a jó idő, kezdetüket veszik a felújítási és építkezési folyamatok.
Bővebben »

Kültéri burkolatok a ház körül? Segítünk!

Szeretné kicsit megújítani a teraszt? Új kültéri burkolattal teljesen új külsőt kölcsönözhet a terasznak, ha a megunt, esetleg a kelleténél kopottabb, elhasználtabb járólapot lecseréli.
Bővebben »

Használjon Castelvetro padlólapot!

Új otthon építésekor vagy a már meglévő felújításnál rengeteg szempontot nézünk, hogy a későbbiekben megfelelő komfortérzetünk legyen hazaérkezéskor, pihenéskor és persze, hogy esetleges vendégeinket és elkápráztassuk.
Bővebben »

CASTELVETRO hidegburkolatok!

A kerámia burkolatok kedvelt alapanyagai a kültéri és a beltéri hidegburkolásnak. Helyet kaphatnak konyhában, nappaliban, fürdőszobában, de irodában vagy teraszon is.
Bővebben »

Fürdőkád vagy zuhanykabin legyen?

A fürdőszoba berendezésének és megtervezésének egyik nagy kérdése az uralkodó színárnyalatok és alapanyagok után az, hogy a fő helyen zuhanykabin magasodjon vagy inkább fürdőkád álljon.
Bővebben »

Milyen konyhai csempét válasszunk?

A lakberendezési stílusokban igen fontos szerepe van a konyha kialakításának, hiszen az egészséges életmódnak és a családok mindennapi életének is ez az egyik fő helyszíne.
Bővebben »

Csempe tippek a fürdőszobába.

Felújítaná fürdőszobáját, de nem tudja, milyen fürdőszobai csempék illenek a helyiségbe? Először is a fürdőszoba méretéből kell kiindulni.
Bővebben »

A tökéletes fürdőszobai csempe ismérvei.

Nem is gondolnánk, hogy ősszel milyen sokan vágnak bele lakásfelújításba, vagy egy adott helyiség átalakításába, pedig a tavaszi időszak mellett, az ősz kínálja a legjobb lehetőséget ezeknek a munkálatoknak az elvégzésére.
Bővebben »

Ha tökéletes zuhanykabint szeretne.

A zuhanykabin kiváló megoldás abban az esetben, ha kis hellyel kell gazdálkodnunk, hiszen sokkal kényelmesebben elfér egy apró fürdőszobában is, mint egy kád.
Bővebben »

Miért érdemes akril kádat választani?

A fürdőszobák világában a modern zuhanykabinok mellett is közkedvelt megoldást nyújtanak a kádak.
Bővebben »

Divatos padlólap kedvező áron.

Ön is régóta arra vágyik, hogy kicserélje otthonában a régi padlólapokat? Ez esetben a legjobb helyen jár, nálunk garantáltan megtalálhatja az igényinek megfelelő burkolatot!
Bővebben »

Miért válasszunk laminált padlót?

Ha építkezésre vagy felújításra kerül sor, az első és legfontosabb eldöntendő dolog, hogy milyen burkolatot szeretnénk az egyes helyiségekben.
Bővebben »

2016 fürdőszoba trendjei.

Felújítást tervez fürdőszobájában, és szeretné azt a 2016-os trendnek megfelelően berendezni?
Nálunk minden megtalál, ami ehhez szükséges!
Bővebben »