2016 fürdőszoba trendjei

Felújítást tervez fürdőszobájában, és szeretné azt a 2016-os trendnek megfelelően berendezni?
Nálunk minden megtalál, ami ehhez szükséges!

- A fa bútorok és kiegészítő elemek idén meghódítják a fürdőszobákat. Habár kissé szokatlan anyag, legalábbis a fürdőszobabútorok tekintetében, pont ez adja sajátos hangulatát, amivel gyönyörű és egyedi hatást kölcsönözhet minden közegnek.

- A növények mindig is kedveltek voltak a fürdőszobai trendek körében, a zöldet pedig idén akár fürdőszobánk alapszíneként is bátran választhatjuk. A színes fürdőszobai csempék, a színkombinációk és a különös formavilág mindenkit magával ragad!

- Minél nagyobbak a fürdőszobai csempék, annál formabontóbb összképet érhetünk el, de az egybefüggő falburkolatok is jó választást jelenthetnek. A természetes kiegészítők eredeti formájukban - nem eltúlozva - harmonikus látványt nyújthatnak fürdőszobánkban.

- Idén a színek forradalmát éljük, melynek hatására az extrémebb ötletek is létjogosultságot kapnak a fürdőszobák stílusában. A klasszikus fehér, vagy zöld színű burkolatok fával kombinálva divatosan hatnak, nagyítják a teret és eleganciát sugároznak.

Különleges fürdőszobabútorok, fürdőszobai szekrények és fürdőszobai csempék vásárlásával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

További cikkek »

Közzétéve: 2016-május