Fürdőkád vagy zuhanykabin legyen

A fürdőszoba berendezésének és megtervezésének egyik nagy kérdése az uralkodó színárnyalatok és alapanyagok után az, hogy a fő helyen zuhanykabin magasodjon vagy inkább fürdőkád álljon. Mindkét megoldásnak megvannak a maga előnyei, lássuk!

A zuhanykabin egyértelműen helytakarékosabb és víztakarékosabb megoldás. Egy gyors zuhannyal nem pazarolunk a vizet, mégis rövid idő alatt, maradéktalanul tiszták lehetünk. A zuhanykabin többféle formában és megjelenésben létezik már, így jól beilleszthető bármilyen alapterületű, méretű és stílusú fürdőszobába.

A fürdőkád ezzel szemben nagyobb helyet foglal, számolni kell azzal, hogy megköveteli a helyet, de a megfelelő formában beszerezve okosan is el lehet helyezni azt. A fürdőkádnak van egy különleges hangulata, amiről sokan nem szeretnének lemondani. A kellemes relaxáció színhelye, a nagy pancsolások helyszíne, a romantikus fürdőzések otthona. Tagadhatatlan, hogy ezzel a zuhanykabin nem versenyezhet. Válassza a saját megoldását, és keressen minket bizalommal, segítünk megvalósítani álmai fürdőszobáját!

További cikkek »

Közzétéve: 2017-január