Castelvetro hidegburkolatok

A kerámia burkolatok kedvelt alapanyagai a kültéri és a beltéri hidegburkolásnak. Helyet kaphatnak konyhában, nappaliban, fürdőszobában, de irodában vagy teraszon is. Sokféle felhasználhatóságuk mellett egyéb előnyük is van. A kerámia burkolat készülhet vörösagyagból, fehéragyagból és porcelánból, ezek pedig lehetnek mázas vagy anyagában színezett lapok.

A hidegburkoláshoz használt lapok nem csupán anyagban vagy színben térnek el egymástól, de a felületkezelésük is különböző lehet. Ezzel kapcsolatban megkülönböztethetünk néhány alapfogalmat. A lappato az enyhén polírozott felületet jelenti. A levigált, csiszolt, polírozott, a magasfényű burkolat. A retifikált kerámia lapok élcsiszoltak, méretre igazítottak, míg a strukturált burkolat az egyenetlen felületű lapokat jelenti, ami gyakran hatékonyabb csúszásmentességet eredményez.

A választásnál további szempontokat is mérlegelni kell, úgy mint mennyire csúszásmentes, fagyálló, illetve törékeny a választott padlólap vagy csempe.

Megbízható, stílusos és időtálló – ezek jellemzik a CASTELVETRO hidegburkolatokat. Nézzen körül nálunk, és válogasson termékeink között!

További cikkek »

Közzétéve: 2017-február