Kültéri burkolatok a ház körül

Szeretné kicsit megújítani a teraszt? Új kültéri burkolattal teljesen új külsőt kölcsönözhet a terasznak, ha a megunt, esetleg a kelleténél kopottabb, elhasználtabb járólapot lecseréli.

Az új kültéri burkolat kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a kiválasztás szempontjai némileg eltérnek a beltéri járólapoktól. A terasz egyértelműen ki van téve az időjárás többféle hatásának, hiszen ha fedett is, mégis szabadtéren helyezkedik el. Ennek megfelelően olyan kültéri burkolatot kell keresni, ami fagyálló, tehát nem tesznek kárt benne a mínuszok, nem teszi tönkre a csapadék nagy hidegben sem. Emellett az UV állóság is pozitív tulajdonság, hiszen, míg a fagy repeszti, addig a nap sugarai fakítják a kültéri burkolat anyagát.

Ez még mind kevés, hiszen a tartósság mellett a biztonság is fontos, így a kültéri burkolatnak csúszásmentesnek is kell lennie. Így biztonsággal használhatják kicsik és nagyok is bármikor.
Keressen minket bizalommal és válasszon kültéri burkolataink közül, melyekkel különleges hangulatot varázsolhat teraszára!

További cikkek »

Közzétéve: 2017-április