Kövesse a lakberendezési trendet fürdőszobája csempéjével

Ha fürdőszobájának stílusára, kialakítására kellő figyelmet fordít, és nemcsak a helyiség rendeltetésszerű használatát helyezi középpontba, ebben az esetben érdemes tisztában lennie a 2017-es év fürdőszoba csempe trendjével, ami harmonikus színeket, és az egyszerűséget képviseli.

Az új csempeirányzatban megtalálhatjuk a vintage stílus elemeit, ami a régies, kopott kőmintában nyilvánul meg, ennek ellenére a fürdőszobának rendkívül esztétikus megjelenést kölcsönöz az ilyen mintázatú csempe. Az örök klasszikusok is szerepet kapnak a fürdőszoba csempe trendben, például a márvány- és mészkőhatású felületek. Az új dizájn mellett a csempék méretében is történtek látványos változások. A burkolatok egyre nagyobbak, ezért a hagyományos szabványú fürdőszoba csempék háttérbe kerültek, helyettük akár 60x120 cm-es nagyságú burkolatokban is gondolkodhatunk.

Érdemes pénzt és energiát fordítani fürdőszobánk kialakítására, ehhez pedig megfelelő minőségű, esztétikus csempék szükségesek, amiket termékkínálatunkban megtalálhat!

További cikkek »

Közzétéve: 2017-június