Famintás padlólapok padlófűtéshez

Sajnos a fa parketták hővezető képessége rendkívül alacsonynak számít, így azt a padlófűtésre rakni nem túl előnyös, ugyanis a meleget kevésbé tudják átengedni, mint az egyéb, jó hővezetéssel rendelkező padlólapok. Erre a célra a legjobb megoldás, ha Ön mégis a fához ragaszkodik, akkor válassza a famintás padlólapok előnyeit, amelyek a padlófűtéshez a legmegfelelőbbek.

Egy padlófűtésre rakott parketta során oda kell figyelni arra, hogy milyen a fa fajtája, illetve a nedvességtartama és a vastagsága, sőt még a szálirányára is. Ezt a problémát kiküszöbölve, ha Önnek mégis a fa dominál az otthonában, és szeretné, ha a járólap is fából lenne, érdemes a famintás padlólapokon elgondolkoznia. A famintás padlólapok hasonló hatást keltenek, mint a rendes fa parketták, ám padlófűtés mellett sokkal gazdaságosabbnak és hatékonyabbnak számítanak. Ezen kívül még a famintás padlólapok előnyei mellett szól az is, hogy nem kopnak, és karbantartásuk is rendkívül egyszerű.

Ha Ön is a padlófűtés mellett döntött, válassza a famintás padlólapok előnyeit, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

További cikkek »

Közzétéve: 2017-július