Fürdőszobai csempékkel a hangulatos fürdőért

Egy vadonatúj fürdőszoba megtervezésénél vagy egy régi fürdő felújításánál hangsúlyos szerepet kapnak a fürdőszobai csempék. A fürdőszoba burkolata a padlót, a falakat borító csempéket és járólapokat jelenti. Ízléstől, igényektől függ, hogy milyen fürdőszobai csempéket preferál valaki, illetve az aktuális divat is meghatározza, hogy éppen milyen csempék közül lehet válogatni az üzletekben. Viszont nagy hiba csupán a trendekre hagyatkozni a tervezésnél!

A fürdőszoba – akár csak egy hálószoba – sokat elárul rólunk, tehát olyan helynek kell lennie, ami nem egy hideg mellékhelység, hanem egy hangulatos tér a készülődéshez, feltöltődéshez! Olyan fürdőszobai csempét válasszunk, ami jó érzéseket kelt bennünk, ami tetszik, amit évek múltán is szívesen nézegetünk! A jól megválasztott fürdőszobai csempékkel a teret is alakíthatjuk, optikailag nagyíthatjuk, világosíthatjuk, játékosabbá tehetjük.

Keressen minket bizalommal és válogasson minőségi fürdőszobai csempéinkből! A legnagyobb gyártók termékei közül válogathat, olasz, lengyel és spanyol fürdőszoba burkolatot vásárolhat üzletünkben!

További cikkek »

Közzétéve: 2017-november