Milyen fürdőszoba burkolatot válasszunk?

A fenti kérdésre a leginkább megfelelő válasz az, hogy olyat, amilyet az ízlésünk diktál. Persze ez nem ilyen egyszerű, ezért nézzük meg, milyen fürdőszoba burkolatot érdemes a padlóra, illetve a falakra tetetnünk annak érdekében, hogy új fürdőszobánk a lehető legtartósabb legyen!

A járólapokra – a csempékkel szemben – régebben a nagyobb terhelhetőség és kopásállóság volt a jellemző, azonban ez a határvonal mára már elmosódott, ugyanis egyre több az olyan csempe, ami ugyanúgy, vagy jobban terhelhető, mint a hagyományos járólapok. Ez abban az esetben fontos, ha ugyanazt a fürdőszoba burkolatot szeretnénk rakatni a falra és a padlóra is. Ha azonban a különböző fal- és padlóburkolat mellett döntünk, akkor mindenképp vegyük figyelembe, hogy a hagyományos csempe nem rakható padlóra, hiszen a teherbírása kicsi, könnyebben elreped például egy bútor, vagy mosógép súlya alatt, és a kopásállósága sem elég nagy ahhoz, hogy pár évnél tovább bírja a mindennapos használatot!

Ha minőségi és tartós fürdőszoba burkolatokra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson széles kínálatunkból!

További cikkek »

Közzétéve: 2017-december