Burkoljon minimális fugatávolsággal, stílusosan, élvágott csempével

Alig várja, hogy beköltözhessen otthonába, de még számos feladata van? Netán felújítási munkálatokat tervez, és a burkolólapokat is lecseréli? Élvágott csempék felhasználásával tökéletes eredményt érhet el, hiszen ezek rendkívül pontosan, minimális fugatávolsággal egymás mellé illeszthetőek.

Különleges, nagyon otthonos irányzatokkal találkozhatunk a hidegburkolás világában. Más termékekhez képest a fürdőszoba csempe trendek jóval lassabban változnak, ennek ellenére azt tapasztalhatjuk, hogy egészen egyedi és sokoldalú kombinációk jelennek meg. Egyre többször találkozhatunk olyan megoldással, hogy a padlón és a falakon ugyanaz a csempe látható. Ez annak köszönhető, hogy folyamatosan fejlődik a technológia, és napjainkban már rengeteg olyan burkolólapot gyártanak, amelyek kiváló strapabíró- és ellenálló képességgel rendelkeznek. Érdemes külön figyelmet fordítanunk az élvágott csempékre, amelyek egyre elterjedtebbé válnak. A burkolási munkálatok megkezdése előtt fontos tudnunk, hogy a fugák szélességének és színének meghatározó szerepe van. A szélesség nagyrészt a burkolólapok fajtájától függ.

Az élvágott csempék nagyon méretpontosak, minimális, 2 mm-es fugatávolsággal valósítható meg a burkolás. A fugázás a burkoló munkák befejező fázisa, viszont már a csempék beszerzésekor célszerű az ehhez szükséges kellékeket is megrendelnünk. Élvágott csempék és más burkolóanyagok széles választékával várjuk a Gres-Massimo Kft.-nél. Rendszeresen hirdetünk akciókat, ezért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a kínálatunkat. Amennyiben más eszközökre is szüksége van az élvágott csempéken kívül, nálunk megtalálhat mindent egy helyen. Fürdőkádak, zuhanykabinok, csaptelepek és bútorok hosszú sorát kínáljuk. Tájékozódjon termékeinkről a www.gres-massimo.hu internetes oldalunkon!

Alkalmazzon korszerű, megbízható termékeket fürdőszobája kialakításához! Használja ki az élvágott csempék előnyeit, és kérdései esetén keressen bennünket!

További cikkek »

Közzétéve: 2018-július