Modern burkolatok élvágott padlólapokból

A padlóburkolatok egyik legelőnyösebb fajtája a kerámia padlólap. Természetesen mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei, de ha padlólapot választunk, azzal sok kellemetlenséget megspórolunk, ráadásul nagy kínálatból is válogathatunk. A padlólapok között találunk élvágott padlólapokat vagy más néven retifikált padlólapokat is.

Az élvágott padlólapok azok számára ajánlottak, akik szeretik a letisztult, egységes felületeket akkor is, ha padlóról van szó. Ezzel az új technológiával készült lapok úgy fektethetők le, hogy a legprecízebb illesztést teszik lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a padlólapok közé csak minimális fuga szükséges, akár 2 mm is elegendő. A fuga csíkok így szinte észrevehetetlenek, a padló pedig csodásan egybefüggő, elegáns felületet képez majd. Valóságos homogén, szőnyeghatás alakítható ki ezekkel a padlólapokkal!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ki az élvágott padlólapok közül az Ön számára legszebbet! Kültérre és beltérre egyaránt felhasználható élvágott padlólapjaink kiváló olasz színvonalat képviselnek, tartósak és szépek. A részletekkel kapcsolatosan keressen minket elérhetőségeinken!

További cikkek »

Közzétéve: 2018-augusztus