Tegye stílusossá otthonát élvágott padlólapokkal

Otthonunk kialakításánál fontos szerepet kap a különböző helyiségek burkolása. Jól meggondoljuk, hogy milyen csempét válasszunk a fürdőszobába és a konyhába, illetve, hogy parketta vagy szőnyeg legyen-e a szobában. Miért pont a terasz maradna ki? A teraszburkolásnak jelentős szerepe van, hiszen általában ezen keresztül közelítjük meg a házat, illetve távozunk onnan, itt pihenünk meg egy fárasztó nap után.

Nézzük, mi az, amit a teraszlapokról, illetve a teraszburkolásról tudni érdemes! A teraszlapoknak kicsit speciálisabb igényeknek is meg kell felelniük, mint a belső burkolatoknak, hiszen folyamatosan ki vannak téve az időjárás szeszélyeinek: víznek, fagynak, hidegek, forróságnak. Ahhoz, hogy ezeknek sokáig ellenálljon a felület, és ne repedjen meg, speciális anyagokra, bevonatokra van szükség. Ezt nyújtják az általunk forgalmazott Castelvetro teraszlapok! Ezek a teraszlapok a legmodernebb technikával készültek, nem csak mutatósak, hanem nagyon tartósak is. A választék óriási, ezért biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja azt, amelyik az otthonához illik. Fahatású színük és mintájuk természetességet kölcsönöz a terasznak, ahol így kellemes a pihenés.

A Castelvetro teraszlapok akár 2 cm vastag kivitelben is kaphatóak, és nagyon keskenyen fugázhatók. Ennek és nagy méretüknek köszönhetően sokkal egységesebb és szebb lesz az összhatás, mint a hagyományos megjelenésű teraszburkolatok esetében, ráadásul könnyebben is tisztíthatóak. Vizesen sem csúsznak, ami fontos szempont, hiszen nyirkos időben gyakoriak az elcsúszásos balesetek.

A színeket tekintve sötétebb és világosabb árnyalatokból is választhatunk, azonban érdemes figyelembe venni a környezetet is. em szerencsés, ha nagyon elüt a háztól, de az sem feltétlenül mutat jól, ha ugyanazt az árnyalatot választjuk. Érdemes a ház színének valamely másik árnyalatában gondolkodni, vagy egy semlegesebb színben.

Teraszlapokkal, teraszburkolással kapcsolatban keresgél? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válassza Ön is a kiváló Castelvetro teraszlapokat!

További cikkek »

Közzétéve: 2018-szeptember