Tegye stílusossá otthonát élvágott padlólapokkal

Egy terasz rengeteg lehetőséget rejt magában, amit mindenki másra használ. Van, aki örömmel tölti szabad perceit itt olvasgatva, kávézva, van, aki nagy vendégségeket rendez rajta, és van olyan is, aki inkább csak tárolásra használja. Akárhogy is, a teraszoknak szükségük van teraszburkolatra, különben félkésznek tűnnek.

A teraszburkolás általában padlólapokkal történik, természetesen padlólap és padlólap között is nagy különbségek vannak, nem beszélve az egyéb kiegészítőkről, fugázóról, ragasztóról, amik mind meghatározzák a teraszburkolás minőségét.

Ha olyan végeredményt szeretnénk, amivel minden szempontból elégedettek lehetünk, akkor már az elején határozzuk meg a fő szempontokat. Mit várunk egy teraszburkolattól? A teraszburkolás eredménye legyen időtálló, és anélkül, hogy különösebb karbantartást, törődést igényelne. A terasz minden túlzás nélkül az épület egyik legérzékenyebb területe, hiszen ki van téve az időjárás ostromának. Ez különösen télen jár kockázattal, amikor a fagy fejti ki rongáló hatását. Éppen ezért sarkalatos kérdés az, hogy a teraszburkoláshoz milyen alapanyagokat használnak fel a kivitelezők. Akár saját magunk is burkolhatjuk a teraszt, de arra mindig ügyeljünk, hogy ne sajnáljuk az időt és a költségeket se a legjobb hozzávalókra, hiszen a terasz évtizedekig is szolgálhatja a mindennapjainkat. A flexibilis, fagyálló ragasztó mellett a fugázó is hasonló tulajdonságokkal rendelkezzen, ez biztosítja a teraszburkolat teherbírását. A teraszburkolás nem lehetne kivitelezhető a lényeg, a padlólapok nélkül. Olyan padlólapokat vásároljunk, amiknek nem árt a fagy, csúszásállók és kopásállók egyszerre. Természetesen az is mérvadó, hogy milyen a mérete, színvilága, mintája, illeszkedjen a ház stílusához, és fejezze ki a tulajdonosok ízlését.

Ha teraszburkoláshoz kiváló padlólapokat, járólapokat keres, fedezze fel a Gres-Massimo világát, ahol garantáltan megleli a tökéletes teraszburkolatot! Ha kérdése van. keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

További cikkek »

Közzétéve: 2018-október