Csempék a konyhában: a kevesebb, néha több!

Szívesen felújítaná az étkezőt és a konyhát? Nem mindig kell a felújításhoz olyan nyomós érv, mint amilyen a sérült vagy elhasználódott csempe. Egy felújításra okot adhat az is, ha egyszerűen csak nem tetszik az éppen aktuális csempe a falon vagy a járólap a padlón. Túl sötét, túl világos, nem felel meg az aktuális ízlésének a járólap vagy egyszerűen köszönő viszonyban sincsenek a csempék a helyiség stílusával? Ne elégedjen meg a jelenlegi állapottal, amikor javíthat is rajta, méghozzá könnyedén! Változtasson, és újítsa fel konyháját!

Termékeink gazdag minta és méret választékában Ön is megtalálja azokat a csempéket, amiket el tud képzelni a saját otthonában, konyhájában is. Mindig is kacérkodott a színes, mintás csempe gondolatával? Engedje meg, hogy ellássuk néhány tanáccsal a mintás csempéket illetően, hogy a legjobb döntést hozhassa meg!

A színes és mintás csempék leheletnyi mediterrán hangulatot csempésznek a lakásba. Ám könnyű túlzásba esni, legszívesebben minden szabad felületet kidekorálnánk a nekünk tetsző színes csempékkel, de ne engedjünk a kísértésnek! A harmonikus tér kialakításához érdemes alkalmazni „a kevesebb, több” elvét.

Az extravagánsabb stílus kedvelői akár az egész padlót, falat is beboríthatják csempével, de csak vigyázva, megtartva az arany középutat, megteremtve a színek és minták harmóniáját! Aki biztosra szeretne menni, inkább csak néhány darabot használjon fel a mintás csempékből és vegyítse azokat semleges színűekkel. A mintás csempék a mosogató feletti burkolatról, falról, szegélyről is visszaköszönhetnek, kiemelhetnek, elválaszthatnak tereket egymástól.

Ha felújítaná konyháját, válasszon olyan csempéket, amik szépek, időtállóak, színvonalasak, hiszen sokáig tervezi használni őket! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézzen körül nálunk, óriási kínálattal várjuk érdeklődőinket! Bátran lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésére termékeinkkel kapcsolatban!

További cikkek »

Közzétéve: 2018-november