Mire érdemes figyelni csempevásárláskor.

A csempe régóta használatos falburkolat, és napjainkban is igen népszerű. Számtalan előnye van, ezért nem véletlen, hogy sokan választják. Azonban a piacon hatalmas a kínálat, ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy pontosan milyen termékre van szükségünk.

Figyeljünk oda a megfelelő szín- és mintaválasztásra! Kis helyiségben a sötét színű csempe nagyon előnytelen, mert még kisebbé teszi. A teret optikailag tágítja, ha nagyméretű, világos csempéket választunk. Fontos a fuga is! Van, amikor jól mutat a csempe színétől nagyon elütő fuga, de csak akkor, ha harmonizál a helyiségben uralkodó hangulattal. Érdemes ezen kívül figyelembe venni, hogy milyen a helyiség stílusa. Nem szerencsés, ha a csempe ettől elüt, mert nem fog jól mutatni.

Csempevásárláskor ne feledkezzünk meg a termék minőségének ellenőrzéséről sem! Cégünk a legkiválóbb olasz, spanyol és lengyel termékekkel áll rendelkezésre. Tekintse meg kínálatunkat akár a weboldalunkon keresztül, vagy látogasson el budapesti csempeüzletünkbe! Termékeinkről bővebb információért hívjon minket bizalommal!

További cikkek »

Közzétéve: 2019-február