0

Castelvetro Quartz olasz padlólapok kültérre

A lakásfelújítások folyamatosan zajlanak országszerte, idén azonban megsokszorozódhat a számuk, ami az ezzel kapcsolatos támogatásoknak köszönhető. A felújítás során érdemes minél több részletre figyelni, illetve amit csak lehet, felújítani, így évekig, sőt, évtizedekig nem lesz majd szükség nagyobb volumenű munkálatokra. Sor kerülhet például a ház környezetének, így például a terasznak a megújítására is, és ha már nekiállunk, érdemes a lehető legkorszerűbb, egyben időtlen burkolatot választani - a Castelvetro Quartz padlólapokra mindkét tulajdonság jellemző. Sokan a fára szavaznak, ha időtlen, a divaton felül álló burkolatra van szükség egy teraszon, ám a fa ápolást, kezelést igényel, és viszonylag gyorsan eljut abba az állapotba, hogy cserélni kelljen. A Castelvetro Quartz padlólapokra ez nem jellemző, épp ellenkezőleg: átlagos szintű takarítással folyamatosan újszerű állapotúnak tűnik, és mivel kőhatású járólapról van szó, abszolút időtlen is.

A Castelvetro Quartz padlólapok az olasz márka kültéren is alkalmazható termékei. A csúszásmentes padlólap fehér, ezüst és arany színváltozata a természetességet helyezi előtérbe: a kőhatású járólapok segítségével megtévesztő felület hozható létre, melynek színei és mintái a valódi követ idézik. A Castelvetro Quartz padlólapokat nem csak teraszok felújításához, de akár medencék mellé is ajánljuk, mivel a felülete csúszásmentes, azaz biztonságos. A minél különlegesebb megjelenés érdekében a Castelvetro a padlólapok mellé kiegészítő és díszítő - mozaik - elemeket, illetve záróelemeket is kínál, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Castelvetro Quartz padlólapok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2021-július