0

Csempék fürdőszobába? Tekintse meg választékunkat!

Lakásfelújítást tervez, és szeretné a lehető legjobb burkolatokat beszerezni? Érdemes alaposan átgondolnia, hogy végül mit választ, mert ugyan a padlólapok és csempék fürdőszobába, konyhába és más helyiségekbe, sőt, kültérre is elérhetőek, azonban a választék hatalmas, és számos szempontot is figyelembe kell vennie, hogy sokáig élvezhesse felújított otthona látványát.

Szokásos szempontok ilyenkor a minőség, a kedvező ár, és még sorolhatnánk, ám egy dolgot szinte soha, senki nem emel ki, ez pedig a divat kérdése. Érdemes átgondolni, hogy a felújítást az aktuális trendeknek megfelelően, vagy inkább biztonságosan szeretnénk végezni, és a biztonság ez esetben nem a minőségre vonatkozik, hanem az esztétikára. Léteznek ugyanis olyan fürdőszobai csempék, amelyekre nyugodtan rámondhatjuk, hogy klasszikusok, illetve olyanok is, amelyek sosem voltak, vagy lesznek divatosak, ám esztétikusak, és csak keveseknek jutna eszébe, hogy ilyennel burkolják a fürdőszobájukat. Az előbbire jó példa a hazánkban sokáig egyeduralkodónak számító, négyszögletes, fehér csempe, amellyel egyszerűen nem lehet tévedni, és a fugák színezésével könnyen egyedivé tehető a fürdőszoba kinézete, az utóbbira pedig példának mondhatnánk a márványt, ami ugyan közkedvelt, sőt, divatos is, ám annyira nem, hogy elcsépeltté váljon.

Érdekesség, hogy az utóbbi évek legdivatosabb fürdőszobai csempéje, a téglalap alakú, fózolt, többnyire fehér metrócsempe csak nálunk számít lassan divatjamúltnak. Tőlünk nyugatabbra már több, mint száz éve ez a csempék alfája és ómegája, és ha valaki biztosra akar menni, hogy a fürdőszobai burkolata sosem megy ki a divatból, ezt választja. Szerencsére ebből a típusból is elérhető többféle variáció, így még akár egy évtizedig is népszerű lehet hazánkban, ám aki hosszabb távban gondolkodik, jobban járhat egy másfajta fürdőszobai csempe választásával.

Amennyiben fürdőszobai csempét szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Nálunk az időtlen klasszikusoktól a modern darabokig mindent megtalálhat, és könnyen meg is rendelheti a szükséges mennyiséget! Kérdése lenne? Tegye fel nekünk elérhetőségeinken!

Közzétéve: 2020-július