0

Castelvetro olasz burkolatok, csempék, padlólapok minden stílushoz

A Castelvetro olasz burkolatok széles választékában bármely lakberendezési stílushoz megtalálható a megfelelő csempe és padlólap!

Ahány otthon, annyiféle stílus, és a burkolatok tekintetében is hatalmas a választék, épp ezért a stílusok is mind megtalálhatóak közöttük, ám a minőség már igencsak változó. A Castelvetro olasz burkolatok esetében a minőség viszont kiemelkedő, és stílusokban sincs hiány.

Napjaink egyik legnépszerűbb lakberendezési stílusa az úgynevezett modern, ami a minimalista stílust keveri a hagyományos otthonossággal, épp ezért kevésbé kötött, mint más, határozottabb irányzatok. Fontos, hogy a lakberendezés alapvetően olyan, mint a festészet, legalábbis abból a szempontból, hogy háttérről, fókuszpontról és előtérben lévő dolgokról is szól; a modern lakberendezési stílusnál pedig a háttér hangsúlyosan minimalista; ide tartoznak a burkolatok is. A Castelvetro csempék és padlólapok között számos semleges árnyalatú, visszafogott mintázatú, avagy erősebben mintás is megtalálható, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern enteriőrökbe.

Egy másik, szintén népszerű stílus a rusztikus, amelyre jellemző a természetközeliség, a természetes anyagok használata, illetve az antik, vagy arra emlékeztető bútorok. Ehhez a fapadló illik leginkább, ami azonban ápolást igényel; a Castelvetro padlólapok között azonban találhatunk fahatású típust is, amely a megszólalásig hasonlít a valódi fára, de annak hátrányai nélkül.

Kínálatunkban természetesen megtalálhatóak a Castelvetro csempék és padlólapok is, méghozzá igen kedvező áron. Ha felújítja az otthonát, és a stílusához tökéletesen illő burkolatokat keresi, érdemes megtekintenie a Castelvetro padlólapokat és csempéket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Castelvetro olasz burkolatok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2021-augusztus